I'll do whatever it takes to turn this around.

Det här är ju en glorifierad bloggtorka må jag säga. På uppmaning av Sandra ska jag ändå gnugga geniknölarna, för att åtminstone knappa ner ett par meningar.

Helgen sammanfattningsvis: Pisstråkig. Måste ta tag i det här, operation överleva-höst-deppen påbörjas härmed från och med sådär vid vårkanten om det funkar för alla. Den del av helgen som inte bestod av jobb tillbringade jag i min lilla bunker (sängen alltså, med datorn i knät, en bok inom räckhåll och handen i godispåsen - lyx).

En tripp till Borås med fröken Larsson idag resulterade inte i något annat än en mascara och ett rouge. Josefines kommentar på detta:

"MEN DU KÖPTE JU FÖR HELVETE ETT ROUGE SIST VI VAR I STAN?!"

Öhh... Point being liksom, det är ett rouge, det får man ju knappast för många av? Nä precis.

Stundande morgondag erbjuder cirkelträning, och det vill jag lova, det behövs... Någon som hört om nån konspiration för att göra mig smällfet? Måste vara något elakt skämt, för jag badar i godis här hemma, och det är inte bra. Vara omgiven av ätbara ting som inte kräver tillagning av någon form, it's a poison. Så imorgon tränar vi, då kanske jag går jämnt upp en av dagarna den här veckan i alla fall.

-

Det var inte igår jag tog mig tiden att fräsa ihop ett litet upplysande inlägg här inte. Fyllde 20 i lördags, ställde till med stort kalas här hemma, tror faktiskt det slogs rekord i att tränga in folk i huset. Lyckat kalas dock! I fredags var undertecknad och Josefine på Volbeat, med lite utgång på det.

Nu återgår livet till det normala, börjar jobba om ett par timmar.

Hade planerat ett lite längre och mer komplett inlägg, men det får duga såhär. Tappade inspirationen.

RSS 2.0