-



Wow. Aldrig känt mig så önskad och välkommen förut...



Blir lyxkväll hos Sandra ikväll, något att se fram emot! Bara chilla lite, äta gott, ta det lugnt. Mycket efterlängtat!

Remember back before all the drama?


Life is not a jump it is a head first dive.

I'm trying to live,
Trying to hope,
Trying to love,
Trying to cope.


Ut o lufta mig. En löptur med nostalgivibbar i öronen - Eleventyseven! Något som gör mig på mycket gott humör nu, trots att jag har redovisningshelvetet imorgon. Känns okej ändå!

Trötter.



Schleten
?




Schleten ja. I think NOT va...

Eller kanske lite. Typ yttepyttelite. Bara såpass att jag tror jag kan duscha utan att somna ståendes. Packar väskan inför helgen. Har försökt inbilla mig att det är en liten minisemester, men kommer nog knappast bli så lyxigt. Har än så länge lagt ner en skjorta. Borde jag väl klara mig på? Plattång och en extra skjorta. Kameran åker också med. Svårt att säga om det blir några bilder (lär ju knappast se piggare ut ju längre tiden går!).

I övrigt en ganska bra dag idag, rätt långtråkig mellan varven, men hallå. En torsdag på Lindex i Kungsbacka. Var ju bara barnvagnar o gamla tanter. Ingen rusning precis.


uppdatering.

"Äntligen är din beställning på väg. Enligt postmannen borde den dimpa ner i brevlådan imorgon fredag."

Nu så. Nu ska det väl bli ordning och reda på mig, ska bli en strukturerad människa minsann. Är alltså en almanacka som är på väg, inget annat.

Idag har jag varit på utbildning med ID BareMinerals, blev en ganska lång dag, och med det ganska flamsigt redan från starten. Elin kläckte morgonens första asgarv med "ahmeh, hellre påååsatt än åsiiiiidosatt'er!" (på värmländska också, gotta löv it).

Fick bytt mina smycken på armen också, så nu bling-blingar jag lagom till sommarvärmen hoppas jag! Kommer glittra finfint :)

Kan förresten meddela att det här med smink verkligen förvridit skallen på mig, speciellt nu när de tar upp hela helgerna också. Åkte snålskjuts från mormor igår med Lasse (mormors bror), så frågade han vad jag gjorde lördag den 15, och min första tanke var "men... vem kan HAN vilja att jag ska sminka?! Inte honom väl? :S". Visade sig att han fyllde år och planerade kalas och tårta, så klart. Ville ju inte sminkas. Men ni förstår vad som hänt med mitt huvud. 

Ska även bli härligt med söndag snart. Eller lördag kväll bara, behöver en kväll när jag kan känna att jag är helledig dagen efter, för jag kan fan inte njuta av tiden jag är ledig på vardagarna, tänker bara på allt jag måste göra innan morgondagen och innan jag lägger mig. Som nu. Insåg precis att jag ska ha med alla renskrivna anteckningar imorn. Missat det totalt. Fan också. Ser vad som händer när man är ute o snurrar med huvudet.

Får väl kladda klart här innan jag tar tag i anteckningarna. Var och kollade på en lägenhet idag. Fy fan vad deprimerande. Skulle bli knäpp i den också, det kan jag lova. Vet så väl vad jag vill ha. Så jäkla väl.

God natt

Jävla toppendag idag, kickar ju fan arsle på kursen!

Anna-Carin (lärare): Vet du, jag har ingenting att anmärka på. Du har om möjligt gjort henne ännu friskare och fräschare än jag gjorde när jag demade på henne förut, och det är ju helt fantastiskt bra!

Skulle även göra en perfekt mun som sista moment på timman. Var som vanligt inte lite nervös när hon skulle bedömma, och när hon börjar med att "Att göra en perfekt mun i beige, vilket du gjort, är skitsvårt. Det är så lätt att det glider in i den egna hudtonen och att konturerna inte blir skarpa, men... I'm stunned. Det är en perfekt mun!"

Kände mest för att hoppa, tjuta och skrika "FY FAN VAD JAG ÄR BRA!", men jag sansade mig givetvis. Hade ju inte sett klokt ut liksom.

 

I övrigt ligger jag och håller tummar och tår så hårt jag bara kan. Varför får ni veta om allt går vägen, annars kan ni bara glömma det här stycket. 

 

Nu läggdags, imorn blir det plugg-plugg-plugg inför teoriprovet på onsdag.

 

Hehe. Trodde ni förresten att det inte skulle bli mer smink i min väska? Tänk om. På torsdag ska jag på ID Bare Minerals-utbildning och kommer gå därifrån med äääännu mera smink. Botten kommer trilla ur väskfan en vacker dag.  


Lång vecka bakom mig, och lång vecka framför mig.

Blev en sen kväll återigen, härligt att titta på klockan och utan problem kunna räkna de få timmar som är kvar tills klockan ringer, underbart! Kommer dock sova som en prinsessa - ligger och sniffar på ett hörn av min tröja som doftar ack så ljuvligt. Somnade med den under näsan igår och tackar gud att den fortfarande inte återtagit sin normala doftton.

Inte så väldigt laddad inför veckan som kommer, men hoppas det ska ordna upp sig ganska snart - kommer bli en lång vecka med flera långa dagar. Ska försöka klämma in lite (kanske mer än lite) träning också, för inte sjuttan hann jag med det förra veckan, och behöver döva mitt dåliga samvete för det. Mig veterligen inget jobb på Shell, och det ger mig kanske till och med lite fritid i veckan. Vore inte helt fel! Dock skola även på lördag, så sovmorgon först på söndag - suck... Det känns lite tungt. Jag är ju som bekant ett ganska stort fan av just sovmorgonar annars.

RSS 2.0