my love for you is bombproof

Dunkar Dying Diva nu, såhär på kvällningen, på inrådan av Tobbe. Jag säger bara, check it out! Jag är dökär! Är även smått förälskad i The Loved Ones, vilka jag på inrådan av Andreas (snickis) har dunkat hela kvällen innan.



Har förutom det ägnat den senaste timmen åt att kika igenom utbudet av dvd-boxar. Är sugen som attan på några stycken, men än har jag inte bestämt mig riktigt. Ber att få återkomma med mitt beslut. (F.ö. skiträdd att jag tankat ner ett jävla virus nu, så det närmsta minuterna kommer bli spännande. Hatar när det är helt omöjligt att hitta vissa låtar/album på vettiga ställen). Har städat hela veckan, mer eller mindre. Igår låg jag under sängen och dammsög, och idag har jag rensat byrån fullständigt, både i och ovan. Vikt ihop kläder och dammat och haft mig. I måndags tvättade jag fönstret och organiserade min nya bokhylla/skohörna.





Var ingen fara o färde med tankningen heller, det funkade utmärkt, så nu dunkar jag Dying Diva på stereon istället. LÖV IT! Lyckades dessutom städa fram mitt tomma fotoalbum, så jag skickade iväg lite bilder för framkallning, så ska nog lyckas göra något najs av det. Klickade även hem en förstoring av ett foto. Mätte lite förut och tja. Den blev visst ganska stor... :P Dock försent o göra något åt det nu, så jag tänker önska mig världens största ram i julklapp och dedikera ungefär halva väggen åt det.

Julstädar

Yeap. You heard it. Jag julstädar. Behöver lite marginaler, och börjar därför innan december trädit in. Hittade en lämplig städ-skiva också, MxPx's Secret Weapon, så nu går det som på räls. Återkommer när jag fått upp första tomten! ;)

planer

Min plan för morgondagen är som följer: övningsköra (ja! Nu jävlar! Nu är det färdigcyklat! :P), simma, rida om jag hinner klämma in det, och undrar om jag inte ska möblera om också. Måste möblera in monster-tvn jag fick av Christian. Lyckas jag med det borde jag ha kirrat en framtid som inredningsarkitekt på kuppen, för det kommer fan inte bli lätt. Den är ungefär lika stor som sängen, både bred och djup. Tänk er ungefär att ni ska möblera in en mindre kossa i ett redan överbelamrat rum.

Det är hur som helst planen för morgondagen. Planen för min framtid är lite mer oviss. Först på agendan står ett köööörkort. Får jag bara det så är en flytt inte så jävla akut - då kan jag åtminstone ta mig någon vart. Eller nej, en flytt är akut i alla lägen nu, men jag kan gott tänka mig att flytta in på chefens tomt eller vart sjuttan som helst i princip, bara jag kan förflytta mig lätt och smidigt därifrån igen. 

Har även starka tankar på att faktiskt ta och läsa till makeupartist i vår. Javafan, det är ganska mycket pengar, men ärligt talat... so what? Folk har väl lagt mer pengar på fullkomligt värdelösa saker. Worth a shot, säger jag.   

-

Som synes ganska dött här på uppdateringsfronten. Inte mycket att säga, egentligen. Har spenderat större delen av helgen på Shell, och inledde förstås fredag den 13 med extraknäck på Fonus, är det inte lustigt så säg. Hade eget kontor, de bjöd på lunch, fikarast, frukost, och till råga på allt fick jag lön. Rena semestern!

Planerar kanske en tripp till Växjö i veckan, due to att vi behöver öva om vi ska trubadura (vilket jag inte vet än).

Börjar känna mig otrolig seg, om möjligt värre än vanligt. Allt tar emot idag. Pallrade mig ur sängen vid  12-tiden men vad hjälpte det, kröp nästan upp ändå. Tanken på att jobba idag är ju nästan tillräckligt för att sakta men säkert ta livet av mig. Har varit precis stendött hela helgen, och det enda jag gör är att stå o glo på plasten och fundera på om det är någon där bakom eller inte. Man kan ju tydligen aldrig veta... polacker hit och polacker dit.


Livet leker :)

Idag leker livet!

I söndags var jag alltså hos Andreas några timmar, rensade luften lite och pratade mest om ingenting sen. Drog därför dit efter jobbet igår också, och insåg hur mycket jag saknat att bara umgås med honom. Vi drack glögg, kollade på Wallander och låg sedan och pratade halva natten. Eller ja, åtminstone till 05.00 då alla klockor gick igång på alla cylindrar och talade om att det var dags att gå upp. Inte för mig givetvis, jag låg kvar, för jag skulle då inte åka till Afghanistan inte. Det var förmodligen skitusel tajming, att bli så sams typ 7 timmar innan han skulle åka, men jag klagar inte. Jag borrade ner näsan i hans kudde och somnade om. Vaknade några timmar senare (efter en helt underbar dust med nässprayen), hälsade på voffarna som kommit och traskade sedan iväg till jobbet. Var tvungen att kolla läget, och ta ett varv med kameran. Måste ju hålla koll så de inte fuskbygger - vill ju inte få taket i skallen när jag jobbar.   

Har även fått mig en ny kollega, och hej samåkning! Jag slipper cykla! :D Jag är så glad och tacksam, om det så bara är veckan ut. Förutom det faktum att jag inte har några framtidsplaner överhuvudtaget (förutom en extas turné i vår! :D) så kan inget förstöra mitt goda humör nu :)


RSS 2.0