floating down in my own rip tide.

Mycket underlig dag på jobbet idag. Det är allt jag har att säga... Mycket underlig.

Höll för övrigt på att elda upp hela huset när jag lagade middag tidigare idag. Skulle steka kyckling och koka ris, så jag tog fram en kastrull, fyllde den med vatten och ställde den på en platta. Tog fram riset, ställde det på spisen och satte också igång plattan. Står som bäst och styckar kycklingen (inte from scratch alltså... den var färdiggrillad) när jag tycker det luktar lite suspekt. Tittar på spisen och ser att jag satt på plattan som jag ställde rispaketet på. Detta har börjat ryka som attan och jag flyger upp, fort som fasen. Det var bara att börja om, och sätta igång plattan som skulle vara igång och fortsätta mitt pill med kycklingen... Men det gäller att ha huvudet med sig.

Försöker få fart på videoklippen från fredagen, så att även Josefine får se vad det är vi "missat"... Tror nog det ska lösa sig på ett eller annat sätt, eller så får hon vara lyckligt ovetande ;)

Tror jag löste det hela: http://cid-639e2820b82e0479.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/klantons%20kalas%20177.MOV (för intresserade, berörda och nyfikna)

Söndag kväll.

Jorå minsann, hemkommen från jobbet och har gett mig i kast med en riktig hajpad kvällsmåltid här. Börjar med att koka ägg så får vi se vart jag landar på matfronten. Mamma informerade om att utbudet bestod av bacon, kyckling, korv eller ja, mackor, så jag har lite att fundera på medan äggen kokar.

Har dessutom påbörjat ihopknåpandet av mitt CV, som helt enkelt måste bli jävligt bra, annars har jag väl noll och nada chans att få något som helst jobb i de svenska fjälltrakterna. Vilket för övrigt är mitt senaste projekt. Får se hur det lyckas... :P

Känner mig inte så väldans inspirerad idag, på alla andra fronter. Seg efter helgen, släktkalaset igår var... Ja. Jag antog servering- och kökstjänstgöring så fort tillfälle gavs.

Day from hell.

fullständig... fullständig målved... målmedveten. mål-med-vet-en-het. målmedveten. mååålmedvetenheeet. målmedvetenhet. fullständig målmedvetenhet.

Det är fasen inte lätt att vara döbakis och hålla ordning på alla svåra ord. Legat och grunnat på den lilla ordkombinationen länge, för det är på så sätt jag ska ta mig igenom den här dagen. Med fullständig målmedvetenhet ska jag ge mig i kast med den annalkande släktkalaset. Än är det ett par timmar kvar, och jag ligger kvar i sängen i väntan på liemannen. Har suttit vid köksbordet och jämrat mig ungefär en halvtimme, men det gav inte mer än ett glas äpplejuice, så jag återvände till min ljuva säng. Har tankar på att dra gårdagens story på en gång, medan jag ännu är i livet. Börjar med att tanka in bilderna i datorn.

Herrejesus. 205 bilder på ett par timmar... Det här kommer bli intressant, gott folk. Antar att hälften av bilderna är från vårt Twisterspelande^^

Mamma stack precis in huvudet och sa att duschen var ledig. Hon hävdade att jag skulle ta en kalldusch och sen en uppfriskande promenad, för jag hade en hel del att leva upp till idag. Jag skulle minsann behöva visa att jag alltid är lika trevlig som på studenten, för det hade P-A sagt, att jag så trevlig så. Men wth. Jag var ju aspackad hela dagen, och på kalashumör. Idag däremot är jag ju knappast så jävla pigg o glad, vilket jag sa till mamma, men hon skrattade bara åt mig. Men hon fick igen. Hon kom in och frågade "kan jag ha den här på mig?" och jesus. Människan såg ut som en uppklädd 7-åring, vilket jag sa. Frågade pappa som precis kom in hur gammal mamma såg ut att vara, och han svarade tretton. Tror det blir ombyte för morsan :P


FF - Fest i Fölene.

Har agerat datatekniker ett tag nu. Pappa har köpt mobilt bredband till sin dator och kunde inte för sitt liv få det att fungera. Han tänkte köra iväg hela skiten till datasnubben i stan, men mamma ville hellre ringa o tjöta med stackarna på kundsupport i två timmar. Bättre att låta Sanna fixa tycker jag då. Tog förstås sin lilla stund, för nåt skumt var det på gång, men Sanna kan hon, ohja.

Informerade även far min om att han förmodligen kan glömma att sova ikväll, eftersom Anton har brakfest. Pappa ser lite fundersam ut, frågar "om det är FF?" och det vet jag ju förstås inte. Då flinar pappa och säger att han ska "ringa och fråga Peter om det är FFFF - FöräldraFri-Fest i Fölene"....

Taggad till tusen!

NU SKA VI LADDA!





Pepp som ett as, men mig väntar bara ett strömavbrott... Stackars lilla mig :P Taggad som satan och vad händer? En halvtimme kvar tills det blir helt kolsvart i hela byn... Men det gör inget, nu snabbare jag somnar, desto snabbare blir det morgon igen!

Fort går det inte, men bra blir det... inte heller.

Min näsa har kollapsat återigen, och produktionen av slaggprodukter som vill ut har kommit igång igen. Trodde jag hade fått tag i en jävla jesus-spray, men min nos har blivit immun mot även denna verkar det som. Blir det inte bättre snart får jag ge mig på ammoniaken eller något liknande. Sova måste man ju få göra. Slipper dock laga middag till mamma imorgon, så det är ett "bekymmer" mindre. Verkar ju inte bli någon sol under dagen hur som helst, så lite pyssel får väl sitta på sin plats.

Planen för morgondagen är först att slänga upp en hylla till, och spegeln. Sickan har en plan. Efter det bär det av för att repa lite. Kan bli Borås och State of Drama efter det. Är ganska sugen. Grabbsen börjar ju bli kända nu, spelas på radion och allt. Tänka sig...  En gång var vi nästan lika bra... Det glömmer vi väl aldrig va? Final i korprocken, tillsammans med State of Drama och Leopard Ladies. Det var tider det. Dunkar för tillfället "All of my life" men kolla in deras nya grejer. Låter inte alls illa.




Äventyret på IKEA gick för övrigt utmärkt. Vi drog igång Feta Tunez volym 2 på vägen, och då kan det väl bara sluta bra, va :) Eftersom man är en professionell kvinna kan jag inte med att erkänna att valet av skor var fel, då ett par kilometer i stövlarna inte ska vara något problem, men jag fick jätteont i tassarna! :P Måste varit golvet det var fel på, helt klart. Orkade av någon (just denna) anledning inte leta reda på laptop-grejen jag var lite sugen på, men va fasen. Datorn ligger bra i sängen här :) Fick hur som med mig en spegel, som jag hoppas kunna slänga upp imorn. Förutsatt att jag hittar ett jävla borr som passar. Gjorde inte detta sist, vilket vi kan skylla på om jag någon dag vaknar med ett hål i väggen och en  "fönsterglugg" ut i hallen.  

Prestation är att göra saker och ting rätt. Effektivitet är att göra rätt saker och ting.

...sa en mycket vis man en gång.

Och en sjuhelsikes effektiv dag är det idag. Uppe med tuppen sådär vid 10.40 (vi har nog en utländsk tupp som granne, han är liksom inställd på fel tidzon, och det är därför inte mitt fel att jag inte kommer ur sängen tidigare), slängde på mig lite kläder och gick ner till stallet för att möta hovslagaren. Hälsade på honom med ett glatt "God morgon" och fick ett snett leende tillbaka, tillsammans med repliken "du menar... god middag. Det är snart lunchdags." Kunde inte riktigt säga emot, med tanke på att klockan var 11. Hann i vilket fall med att tjöta lite med Dorthan innan jag kilade hem och började laga middag åt mamma. Klockan är nu 12.53 och potatisen är snart klar, min franska fiskgratäng står i ugnen och morötterna är skivade. Diskmaskinen är ur- och iplockad, bordet dukat, mamma slutar om 6 minuter, hemma om 16 och då står maten på bordet. Det är ett jäkla slit att vara hemmavid sådana här dagar.

Efter mat och en Wallander blir det till o skutta in i duschen och sedan dra till IKEA med Josefine. Stackarn har en del att inhandla, om jag förstått saken rätt ;) Jag åker med som mentalt stöd och chaufför av vagnen. Har till och med lovat att göra sladd-ljud i svängarna medan vi rusar runt därinne. Själv ska jag se om jag kan hitta ett par nya lampor, eftersom mamma slog sönder två av de tre jag köpte, en vecka efter köptillfället... Nya sängkläder kan vara en tanke också. En mycket god sådan faktiskt.


"Kom igen morsan, ett varv till!"

Höhö. Mamma kommer aldrig mer övningsköra med mig i befolkat område. Drog in en sväng vid åkeriet och noterade att det var en kille som arbetade med porten öppen vid Talent. Första varvet förbi kikade han bara på oss, och vi tillbaka. Jag förklarade för morsan att "klart vi måste ta ett varv till, får ju åtminstone vinka på honom :)". Mamma skämdes redan då och kröp ner så långt hon kunde i sätet och satte handen för ansiktet när jag svängde förbi en gång till. När jag ska svänga runt för o ta ett tredje varv och heja slänger sig mamma över mig, sliter tag i ratten och tjuter "DU SKA INTE SVÄNGA HÖGER EN GÅNG TILL!!!". Jag trodde jag skulle garva ihjäl mig, men inte fick jag köra ett varv till inte... :P

Blev till att jobba några timmar idag, och gud vad alla gubbar tjötar. Fick till exempel lyssna på en 10 minuter lång utläggning om varför en äldre herre alltid körde med handskar nuförtiden. Han hade ju faktiskt 3 par, men därför och därför och därför hade han just det paret på sig idag, och jisses. Kunde snackat om något intressantare, det kan jag säga...

Imorgon blir det Borås med Aida innan jobbet. Behöver komma ut lite.

Stagedive!

Helt sinnes helg. Började som sagt i lördags morse, Tofflis och Charlie dök upp närmare kvart i 4 och plockade upp mig, fortsatte vidare för o hämta Josefine, men där gjordes det inte många knyck... Ringde, ingen som svarare, grabbsen började "ååååh":a och sucka och sa sig, och gnälla över att hon säkert låg och sov. Jag (kalas som jag var) satte full fart ner på gräsmattan och skulle knacka på fönstret när hon ringde tillbaks. Traskade moloken tillbaks och satte mig i bilen, inte så lite ledsen över att dagens första bus gick åt skogen innan jag ens fått sätta det i rullning... Hamnade så småningom i Herrljunga, hämtade upp Oskar och sen bar det av. Jag dunkade igång Feta Tunez volym 1 med Fyllecell på hög volym och iväg det bar. Dunkade i taket, drack och hade det skitbra. Förklarade vad som är så fascinerande med vindkraftverk och stannade ungefär 17 ggr för kisspauser... Tog oss drygt 6 timmar upp... :P

Väl framme missade vi så klart det mesta av Plan Three (eller såg vi början? Jag kommer inte ihåg...)  för att folk (grabbarna) inte kunde bestämma var de skulle parkera. Såg en stund där i vilket fall, men traskade snart tillbaka till bilarna. Själv började jag bli lite slö och kröp därför ner i min sovsäck och la mig och vilade i backen där, men inte fick jag vila länge innan de började peta på mig, och till slut rullade iväg mig. Landade med horribel utsikt (insikt...?) över Charlies ändalykt. Vaknade i vilket fall till liv så småningom, och det bar tillbaks till festivalområdet, där vi tittade på Adept och såg 3 minuter av Yashin. Bra skit det där :) Är inte helt säker på vad som hände mellan det här och när vi gick tillbaks o tittade på Hadouken (misstag det där, Sonic skulle börjat då, men hela skiten var ju en aning försenat...). Sonic Syndicate gick därför på efter detta, och jäklar. Bra skit! Efter det började den sjukaste show jag sett. Det är den enda förklaring jag kommer ge. Sjukaste ever. Andrew W.K. Det var ett enda stort... oj. När klockan var 22.30 var det egentligen dags för Millencolin, men eftersom Dead By April inte ens SC:at klart då, spelade de bara 5 låtar när det väl var deras tur. Kort men gott, som man säger... "Jag är inte bra, men jag är snabb!". Eftersom jag var sjukligt bakfull och Josefine helt enkelt frös bestämde vi oss för o skita i Millencolin. Gick därför till Statoil och köpte kaffe istället. Mötte upp alla sletna stackare vid bilarna, och medan de diskuterade vem som skulle sova i vilket säte slog vi upp vårt tält borta vid pizzerian. Hittade en superbra plats, i princip inbrottssäker, även om jag höll på dö när Samuel satt utanför tältet. Visste ju att han var där, men så sjukt läskigt det såg ut inifrån... ojojoj. Fick några sms från Tööb där han erbjöd mig 200:- för sovsäcken, men icke! Vi sov som prinsar och prinsessor i vårt lilla tält :)

Vaknade vid halv tio-tiden på morgonen, packade ihop och begav oss tillbaks till bilarna. Och vilket kaos vi återvände till... De hade bränt ut batteriet till Leos bil fullständigt, och den var stendöd. Alltså fullkomligt stendöd. Inte konstigt när grabbarna ska ladda bilbatterier med båda bilar avstängda. Funkar säkert jättebra... Jag och Josefine gick dock till ICA istället, ingen av oss dristade oss till att ens öppna munnen bland alla testosteronstinna "kan själva"-grabbar. Detta mot bättre vetande, men av erfarenhet knep vi igen. Till slut fick de igång bilfanskapet, och kom inte längre än till Statoil (sådär 200 m) innan det började ryka som fasen från motorn. Grabbarna rusar ut bilen, flänger upp motorhuven och antar "hrmm, vad är det som är fel?"-minen allihopa. Jag och Josefine satt kvar i bilen och tjötade, sen vänder fröken Larsson sig mot mig och utbrister lite frustrerat att "har de ens kollat kylarvätskan??". Återigen sa vi inget till pojkarna för att undvika ytterligare idiotförklaringar, för det vet ju alla, att tjejer kan inget om bilar. De fick slutligen hjälp av en trevlig kille, brandman till yrket, som lätt roat frågade "om de kollat vätskorna än?" men nej då. Klart de inte hade det. Lite vatten i kylaren och allt var på topp. Josefine och jag flinade triumferande åt deras nederlag och gjorde oss redo att äntligen åka hem. Bara för att upptäcka att vi var på väg rätt in i en återvändsgränd. Josefine svor över deras bristande lokalsinne och ville köra först, eller iaf säga vart vi skulle åka, men nejdå. De bara brände förbi trots vår nervevade ruta och allt. Vi bestämde oss för att dom fick irra runt bäst de ville och körde raka vägen ut på E20 och vägen hem. Efter sådär 20 minuter kom de äntligen ikapp och hade tydligen hittat ut. Men det är klart. Tjejer kan ju ingenting.

Men vilken väg ska vi ta hem? Ska vi låta grabbarna köra först och ta vägen över vårgårda (en rätt rejäl omväg om man kommer från sthlmshållet som de flesta förstår) eller ska tjejerna få köra först, över Vara-Vedum och faktiskt komma hem någon gång? De insåg väl det förnuftiga i situationen, och vägen hem var det girlsen som hade ledningen. Tack gode gud för det också.

Har inte gjort många knop det som varit kvar av dagen, kollat på ett par Wallander-filmer och bara slöat. Tänkte snart ta och sova, men ska försöka slänga upp bilder på fejjan först. Om det bara ville fungera. Har fått "Uppladdningen misslyckades" 7 ggr nu och ger snart upp.

Look what I became, honey.

Försöker underhålla mig själv, har 5 timmar kvar att fördriva. Hittills har jag:

Knåpat ihop en Feta Tunez 2
Ätit kvällsmat
Kollat på Wallander - byfånen och Wallander - täckmanteln
Plattat håret
Hängt upp tvätten
Målat naglarna. 3 ggr.
Glott igenom hela La Redoute-katalogen.
Noterat att jag fått titeln "Dear Mr. Sanna Josefsson" i min beställning.
Räknat hårspännen på bordet. 26 st.

Det här planerar jag att göra:

Fixa frillan
Sminka mig

Jag har några långa timmar framför mig. Blir snart en schkål på det. Dunkar Sick Puppies natten lång!

Oh, I don't wanna blow the roof off!

Äntligen hemkommen, mätt och belåten. Har suttit i lokalen, spelat gitarr igen för första gången på... ja. Ett jävla tag, om man bortser från ett par minuter på akustisk då och då, men jag menar mer seriöst. Kom knappt ihåg hur man tar ett förbenat rockackord. Pinsamt. Men det gick inte så jävla illa till slut, fick lära mig hela två låtar... :P Blev även till o spela in lite på "låten som kommer göra oss rika" (Olivers citat). La  en o-stämma (alltså.... "ooooooooh!"). Var lite jobbigt att lyssna på efteråt tyckte jag allt. I mina öron lät det mer som Piff & Puff på haschisch än den luciakör Bazze hörde i oväsendet.

Fick iaf fart på min cykel sen, och VA FAN?! Vad har de gjort med alla gatlyktor? Hur fasen ska jag hitta hem till Fölene om jag inte ser något? Inte en enda lampjävel lös på cykelvägen mellan lokalerna och järnvägen. Det var så jävla nära att jag körde in i stolpen vid bron och flög hals över styre rätt ner i nossan. Gjorde ju som tur var inte detta tack vare mina styr-skillz (man har ju övat på o köra lite vingligt, inga konstigheter) och fick en sjuhelsikes fart sen. Kunde alldeles säkert kört halvvägs till östersjön på nån timme med den farten. Tills jag kom till grusvägen vill säga... Klarade mig nästan till stallet utan o bita av tungan när jag swoschade över nåt gupp, men då jävlar... ajajaj. Minst 7 äckligt obekväma hålor på raken, och pappas cykel är ja. Nada stötdämpare, och sadeln är bekväm som en betongplatta. Skrev ut min smärta och väckte förmodligen halva Fölene på en gång. Blev glatt överraskad av att inte höra några polisbilar, folk trodde väl med all säkerhet att nu är det nån som åker under jorden på nån åker igen.

Kikade in i stallet där det lös för fullt, och blev sittande där i ungefär en halvtimme. Satt och rörde, med en stekspade, i en hink med kalk. Kändes ganska dumt, det erkänner jag, men mammas metoder äro outgrundliga...

Nu väntar iaf några timmars slögöra. Eftersom de fått för sig att vi ska åka vid 4 på morgonen på lördag tänker jag ju knappast gå o lägga mig innan. Har därför satt skottpengar på den som väcker mig vid en okristlig tidpunkt imorgon, alltså sådär innan 13-14... :P

dagens deal

Känner mig som en välgrillad fläskfilé med lite för få aktiva hjärnceller. Har spenderat dagen ute på gräsmattan, eftersom jag ansåg att det för min egen skull var säkrast så. Att sätta mig på en cykel i den värmen hade förmodligen tagit livet av mig, och det vill vi ju kanske inte nu såhär snart. Har istället slöat ute på täcket, och gud vad underliga saker jag började drömma om när jag somnade där. Det var sims, och det var kaniner och hamstrar och fan och hans moster som trängdes om hedersplatsen i mitt huvud. Vaknade aningen förvirrad och med en sjuhelvetes längtan efter att spela sims :P

Så blev det ju då inte, eftersom datorn vägrar låta mig. Därför låg jag kvar. Gjorde upp en deal med alla kryp och kräk storlek större i förmiddags, eftersom de stört mitt sollapande något ohyggligt de senaste dagarna. De slutar krypa på mig, och jag slutar slå på dom med böcker. Verkar som att budskapet sjunkit in nu, för inte en enda bamsespindel eller skalbagge kom i min närhet idag. Inte som igår, då jag fick syn på Fölenes största spindel (på fullaste allvar, 5 cm lång) som kröp på mitt ben. Han lever tyvärr inte längre, to tell the tale, men blev sannerligen ett varnande exempel för sina likar.

-

Kvällens mys: David Cook - The time  of my life

And I'll taste every moment
And live it out loud
I know this is the time,
This is the time
To be more than a name
Or a face in the crowd
I know this is the time
This is the time of my life



God natt, dearly beloveds. Om några timmar väntas kanonväder och då finns det bara ett alternativ. Beachen för att sola och bada med en bra bok, så klart :)


Dagens glada slöseri

Ohyggligt stereotypiskt beteende, nu i Fölene?

Jag menar, vad gör tjejer när de är nere? Svaret ska nog vara shoppar, så efter nederlaget med Union Square gjorde jag det enda rätta. Placerade därför en massiv beställning av smink alldeles nyss, och kan med nöje säga att varenda kotte med minsta intresse för makeup kommer bli gröna av avund när mitt paket anländer. Förutsatt att det gör det och inte fastnar i tullen förstås. Det vore ju grädden på moset... Bara detta är ju anledning nog att skrapa ihop lite paaaaarty så jag kan leva rövare i sminklådan och ha lite kul! :)

Saaaatan!

Åh det här var det jävligaste! Enda anledningen till att jag betalade 525:- för att åka till sthlm var Union Square. Av alla band: vilka har så klart ställt in? Japp. Tro faaan. Fittafittafittafittafitta.

Dagens två första nära-döden-upplevelser. Check!

Nu har jag varit nära döden två gånger på bara några timmar. Första gången var inatt, eller ja, det var väl imorse, med tanke på att jag gick o la mig sådär halv sex, men det har knappast med saken att göra. Poängen var att jag låg och sov, när det hela inträffade. Igår satte jag nämligen upp ett laser-vattenpass precis ovanför sängen för att se så hyllan satt rakt när jag smällde upp den. Givetvis satt detta inte kvar hela natten som jag hade beräknat, utan jag vaknar av att jag får skiten rakt i skallen. Tur för mig att jag i alla fall  vaknade och inte dog på fläcken. Men det var ju inte slut här. Min tillfälliga bokhylla jag konstruerade på byrån fick för sig att kapsejsa för en liten stund sen. Satt där jag sitter nu, i sängen, helt lugnt och prydligt, när det börjar braka och fullkomligt flyga böcker över hela rummet. Jag trodde att hjärtat skulle stanna, och om inte det hände skulle jag åka på nöten av en av böckerna. Men jag klarade mig helt otroligt utan en skråma, bara lite högre puls än normalt, och en jävla massa mer att städa, förstås... Men det som chockade mig mest: Champagneglaset från studenten höll! Det fattar jag ärligt talat inte - det stod framför alla böcker som åkte ner och flög i backen som stötdämpare åt två böcker, men höll likförbannat. Jag börjar tro att glasfanskapet är odödligt. Det höll genom hela studenten, och nu överlevde den en massiv och brutal bokattack. Helt otroligt.

Kan dessutom konstatera att trots att jag inte är usel på att laga mat, så kommer jag inte överens med potatisar. Efter en halvtimme i kastrullen har de inte ens börjat bli mjuka. Tur att mamma har lunchrast och kan ta över kokandet av potatisar. De borde vara klara på nolltid...  

Hemmafixar-Sanna på g!

Dagens band: Sick Puppies

Nu jävlar. Nu är hemmafixare-Sanna i farten. Har borrat, skruvat och haft mig en stund nu. Far min blev lite orolig när jag ringde och frågade efter laddaren till borrisen. "Äsch, jag ska bara borra ett par hål i väggen, det är ingen stor grej". Tror jag vet en som inte kommer sova så gott inatt^^ :) Jag däremot kommer sova helt jävla otroligt, för den sitter där den ska, and it's looking good. Förutsatt att jag får bort det sågspån jag lyckades få i sängen. Det kan förstås utgöra ett störande moment om det vill sig illa... 

Annars har det hänt otroligt lite idag, har begått urkundsförfalskning, läst en bok och kollat på Änglar och Demoner. Tur för mig att preskribitionstiden gått ut på den, precis som DaVinci-koden jag såg igår. Det var precis lagom länge sedan jag läste böckerna och kunde därmed med säkerhet se filmerna utan att börja skrika och gråta av förskräckelse över hur de förstört min helhets-upplevelse. Det här var perfekt. Man måste ge sånt här några år helt enkelt. Det är även därför jag känner mig säker på alla Wallander-filmer, det var ju en halv livstid sen jag läste dom. I'm on the safe side.

 
I remember when it used to be easy
I remember when, I remember when...

I, I didn't have to justify
The way I live my life
'Cause I'm the one livin' it
Feelin' it, tastin' it
And you're just wasting your time
Trying to throw me a line
When you're the one drowning
I like where I'm at on my back
Floating down in my own riptide
The water is fine


Dagen-efter-seg.

Dagens låt: Jet Lag Gemini - Doctor, please!

Lyssna in er på den, vänner och bekanta. Den är inte dålig.

Nyss hemkommen från käk, tjöt och godis-köp i förebyggande syfte med Josefine och Anna. Vi garvade åt gårdagens tabbar och puckade citat, och Josefine mobbades lite extra för "lilla kiiiiissekaaaatten :)"... Var lite vågad o provade en Napoli, "en sån där italiensk sak du har där". Har därmed varit väldans kulinarisk de senaste dagarna med franska baguetter och italiensk kyckling... :P

Igår var riktigt fint, och min vana trogen gjorde jag sönder mina tights innan jag ens fått på mig dem ordentligt. Slet upp ett ordentligt hål på knät med en nagel, och det var väl ett tecken, as good as any, på hur kvällen skulle gå... Det var kort sagt en himla massa gråtande och kramande och en väldans massa "Jag älskar er! *snyft*" :) 

Håller för tillfället på att tanka Wallander-filmerna som jag ska ägna mina lediga dagar att se, i ordning, från 1-13 och vart det lider de nya, om de är bra förstås. Blir Da Vinci-koden och Änglar och Demoner också, men en sak i sänder. Om det är någon som har någon kul aktivitet att föreslå i veckan lyssnar jag gärna, då jag är ledig både en och ett par dagar.

Good morning survival.

Intressant o se hur jag lyckas med stavningen nu... Jag lovar att göra mitt bästa. Nyss hemkommen från parken, och jesus. Det var både tårar och skratt, om vartannat, kvällen lång.

Jag krossade svanskotan på Josefine, när vi flög omkull på dansgolvet till "den där" Rosenström. Det sa sannerligen bara smack så låg vi på golvet, och i alla fall jag fäktade vilt med armarna för att försöka komma upp, och lyckades kasta iväg Alex flaska på samma gång. Med lite tur träffade jag någon fånig fjortis som inte visste bättre än att stå på sina egna fötter.

Återkommer förhoppningsvis under morgondagen med utförligare uppdatering ang kvällen, men för tillfället får det räcka som det är. Nattinatti, och må ni alla vakna med ett utdraget "åååååååhhhhhhååååå" och jämmer och elände, för det kommer jag med all säkerhet göra.


Gamla godingar.

För insatta och berörda: ska vi tillsammans minnas var vi var för precis ett år sedan? :) Det var nämligen precis ett år sedan vi lärde oss att soptunnor inte sjunger på kommando, att man kan spara pengar genom att vara trög i kassan, och Alex undervisade en civilklädd polis om Skurt och hans keps.

Kommer alldeles säkert rota fram fler gamla godingar och riktiga klassiker i sammanhanget - vi har haft en del bus för oss i våra dagar. Kanske inte rätta tidpunkten att göra detta, det är ju trots allt bara ett par timmar kvar tills jag börjar jobba, men skam den som ger sig... Sova kan jag göra en annan dag. Det är ingen brådska. Som ni kanske ser börjar designen ta form här, får se vart det landar förrän jag är helt nöjd :)

Dagens band: Union Square.

På tal om det ja. Om en vecka är det även dags att bege sig uppåt i landet (vi vet ju alla var Uppsala ligger menar jag ;P) och våldgästa en liten håla som går under namnet Nykvarn. Det blir bil upp (och ner) och jag är jävlar i min själ tacksam över det faktum att jag inte skaffat mig ett körkort än. Det blir lite Union Square, Millencolin, DBA, Sonic, och ja, vi får se vad som hinns med helt enkelt.

Hur som haver. Ska sätta fart och plocka ner allt som behövs för en utekväll IRONMAN imorgon. Trampar till Sara direkt efter jobbet för att spara tid, och det innebär ju i praktiken att jag inte kan hämta något hemma, vilket i sin tur innebär att inget får glömmas av. Höhö. Wanna bet? Jag ska upp om 4½ timme, tror ni jag kommer glömma något eller?

Gör om, gör rätt!

Dags för ett nytt kapitel in the life of Sanna, gott folk. Som rubriken klargör är det dags att göra om och göra rätt. Detta givetvis med ny blogg också!

För att sammanfatta situationen som den ser ut nu... Josefine flyttar i princip 25 mil åt ena hållet, och Axel drar lika många mil åt andra hållet och lämnar mig alltså kvar i mitten. I praktiken innebär detta att jag inte bara behöver byta/utöka mitt umgänge, vilket jag kände tidigare, utan överhuvudtaget skaffa mig ett. Nog för att detta är självvalt, jag kunde börjat plugga och ge mig av också, men utan minsta plan på vad jag skulle göra isf känns det ju lite halvrockigt. En annan lite prekär aspekt är mitt liv som så-jävla-singel. Jag tänker dock nöja mig med att konstatera att så är läget. Känns inte som att det är någon idé att vrida och vända på det längre. Skulle däremot gärna ta mig ett snack med en utvald skara få...

Vill också påminna alla... Det är dags att ladda inför morgondagen!

RSS 2.0