spöken, tunt med folk och inget party.

Jo, så atteh. Jag har haft besök av Aida, i ungefär 1½ timme nu, men mitt enda sällskap försvann och jag är åter ensam. Alltså, ja, helt ensam är jag. Vart fasen är allt folk?? Har dessutom haft besök av vad jag tror var ett spöke. Lamporna började hur som helst blinka och ha sig, apparaterna började tjuta och det hände allmänt skumma saker en liten stund. Stod o tjötade med en bekant tant när allting bara slocknade härinne. Helkonstigt.

Är sugen som attan på bus ikväll, eller i alla fall bitvis. Ena minuten är jag precis död och vill bara lägga mig ner och sova, på golvet om det ska vara så. Nästa minut är jag taggad som fasen och står och skuttar på stället. Blir nog tyvärr inga större riktiga skutt då kvällen artar sig till att bli... tja. Noll och ingenting. Slutar 22 och börjar 8 imorn, så tiden är knapp, men jag är inte svår. Synd bara att det inte händer något, och där det faktiskt händer något är jag knappast välkommen. Man skulle kunna säga att jag är lika välkommen som en släng av svininfluensa. Förmodligen skulle det få ett varmare välkomnande än jag :P

Började dagen vid 11,30 ungefär, mötte Anna-Carin i dörren och klämde fram ett god morgon. Stärkte mig med ett glas apelsinjuice innan jag hörde Leon börja "prata" utanför. Han och mormor var på besök, så jag släpade mig ut för att visa att jag levde, trots det ringa klockslaget... Jag och Leon pratade om "'optar" (helikoptrar - såg en precis innan), "ly'laaan" (flygplan) och matade "estana" med "pplen"(hästarna med äpplen). Drog fram och repade ungefär... en kvart. Alex mådde dåligt och jag och Josefine stannade kvar och klurade på vårt lilla extranummer. Kommer bli en spännande spelning på Kärven, folk.

Puh. Tur att en del har ett par minuter att tjöta bort. Robban var inne, var ett tag sen jag såg honom. Han har gått och köpt sig ett hus, minsann :) Verkar vara något som går, att skaffa villa, volvo och vovve i unga år.

Åh! På tal om spöken - Josefine! Min gitarr spelade häromnatten igen! :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0