I fel busstopp!

Har tagit ett långt, långt, varmt och kallt bad. Låg och funderade och tankarna gled iväg och inte förrän jag vaknade till liv av att Putte drog igång stereon på högsta volym insåg jag att vattnet var skitkallt. Ser ut som ett russin, men känner mig lite mer ja, organiserad. Känns rätt gött änna.

Var i stan med mormor idag, blev inte så mycket handlat, men en ny signaturdoft fick jag införskaffat. Får se om folk rynkar på näsan när jag går förbi imorn, i så fall har jag redan ordnat en julklapp åt mamma. Herregud vilken tur att jag är smart ibland!

Noterade även att det var fel på mormor bil. Alltså seriöst fel. Först vägrade den köra fortare än 50, trots fyrans växel och gasen i bott, men det gick över efter en stund. Fick köra i 70 om man bad snällt, eller om det var skrot-hoten mormor fräste ut som gjorde sitt. Hur som helst, det var även fel på lamporna, folk blinkade sig o hade på oss men vi kunde inget göra riktigt... Förutom när mormor körde in på ett busstopp för jag skulle kolla om de slocknat än, när jag får se bussjäveln komma åkande, stanna bakom mormor och jösses i min lilla låda vad sur herr busschaufför såg ut! Smet in i bilen fort som attan, började gapskratta och tjöt "KÖÖÖR!" till mormor. Hon fattade ingenting. Tittar på mig, och frågar "varför det, kollade du inte lamporna?", "jooo, men bussen kommer!" svarade jag, varpå hon bara tittar på mig återigen och torrt svarar att "jaa, men vi åker bil fröken, du behöver inte vänta på bussen", jag börjar skratta ännu mer och pekar bakåt och får fram att "neeej, men bussen väntar på OSS!". Då blev det minsann fart på lilla bilen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0